HLINÍKOVÉ BRANKY

Hliníkové branky: Moderní a Funkční Řešení pro Vaši Zahradu

Hliníkové branky jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci moderního designu a dlouhé životnosti. S jejich elegancí a odolností se stávají oblíbenou volbou pro různé typy plotů a zahradních prostor. V tomto článku se zaměříme na důležité aspekty hliníkových brank, včetně různých druhů kování, možností otevírání a vzorů výplní branky.

Druhy Kování: Klika, Koule a Madlo

Klika

Klika je tradiční a praktické řešení pro otevírání hliníkových brank. Nabízí jednoduchou manipulaci a často se používá v kombinaci s různými typy zámků. Kliky na hliníkových brankách jsou k dispozici v různých designech a povrchových úpravách, což umožňuje přizpůsobení estetickým požadavkům.

Koule

Koule představují moderní a stylovou alternativu ke klikám. Tyto prvky dodávají brankám sofistikovaný vzhled a jsou oblíbené pro jejich jednoduchost a elegantní design. Koule jsou obvykle vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují jejich odolnost a dlouhou životnost.

Madlo

Madlo je dalším praktickým prvkem, který se často používá u hliníkových brank. Nabízí pohodlné uchopení a snadné otevírání branky. Madla mohou mít různé formy a povrchové úpravy, které umožňují jejich snadnou integraci do celkového designu branky.

Druhy Otevírání: Tradiční a Elektrické Možnosti

Tradiční Otevírání

Tradiční otevírání branky je jednoduché a spolehlivé. Tento systém zahrnuje ruční otevírání branky pomocí kliky, koule nebo madla. Je ideální pro ty, kdo preferují klasické řešení a nevyžadují složité mechanické prvky.

Elektrický Otevírač (Vrátný)

Elektrické otevírače, známé také jako vrátné, přinášejí moderní komfort a pohodlí. Tyto systémy umožňují otevírání branky na dálku pomocí dálkového ovládání nebo tlačítka. Elektrické otevírače jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít kontrolu nad přístupem a zvýšit úroveň bezpečnosti svého majetku.

Vzory Výplní Branky: Šířky Lamela a Průhlednost

Horizontální Lamely

  • Úzké Lamely: Moderní a elegantní design s jemnou strukturou. Ideální pro minimalistické a čisté vzhledy.
  • Široké Lamely: Robustní a výrazné, poskytující vyšší úroveň soukromí a ochrany.

Průhledné vs. Neprůhledné

  • Průhledné Výplně: Umožňují výhled do okolí a dodávají otevřený vzhled.
  • Neprůhledné Výplně: Zajišťují soukromí a blokují pohledy zvenčí.

POPTÁVKA

Uveďte přesnou adresu místa dodání oplocení nebo jeho prvků.
Uveďte termín, kdy si přejete Vaše oplocení realizovat, např.: "co nejdříve" nebo "duben 2024" apod.
Vyberte vzor jakým mají být vyplněny jednotlivé poptávané prvky oplocení (brána, branka, plotová pole). Pokud si přejete různé kombinace vzorů, uveďte tento požadavek do "Zprávy" na konci formuláře. Případně nám zašlete průvodní e-mail nebo nám zavolejte.
Klikněte pro nahrání souborů.Můžete nahrát až 6 souborů.
(například: náčrt, plánek, situační výkres, fotografie současného stavu apod.)

Kovové ploty a brány

Hliníkové ploty a brány

Průmyslové ploty a brány

Garážová vrata

error: